Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

En erotisk bogpakke: Sommerkampagne med tre bøger om sex (Bog, Dansk)

Af: Jakob Olrik

Forlag: Olrik Consult
Sprog: Dansk
Sideantal: 900
Dato for udgivelse: 30-5-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788793063839
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Erotisk sommerbogpakke
Nu kan du få alle Jakob Olriks bøger i en samlet pakke. Bogpakken indeholder den erotiske roman Natsværmer (2016), Kvinde, kend din mand (2013) samt ”MER’ og bedre sex”, der netop er udkommet i en ny og redigeret udgave. Med denne pakke får du en informativ og hudløs ærlig tilgang til alt, hvad der vedrører mænd, kvinder, parforhold, singleliv, følelser, forførelse og ikke mindst sex. Så skulle sommerlæsningen til strand og lune nætter være hjemme!   
Natsværmer
Sex- og samlivseksperten Jakob bliver efter et foredrag opsøgt af en smuk ung kvinde, der har noget, hun gerne vil fortælle ham. Der er noget dragende og mystisk ved kvinden, som får Jakob til at indvillige i et privat møde mod sædvane. Mødet, hvor kvinden frækt og hudløst ærligt fortæller ham om sine vidtgående seksuelle oplevelser, bliver til flere. Og flere. Langsomt forelsker han sig i hende og bliver afhængig af hendes stadig mere saftige fortællinger om udsvævende eksperimenter, kendte ansigter og den danske overklasses underliv. Men kan han stole på hende? I takt med, at han engageres i hendes følelsesliv, besættes han af at finde de manglende brikker til puslespillet om hendes fortid, og nærmest uden han selv opdager det, falder hans egen verden fra hinanden. NATSVÆRMER er en erotisk roman om sex, magt og kærlighed. Bogen er baseret på virkelige hændelser.   
MER’ og bedre SEX 
Sex er grundforudsætningen for et lykkeligt liv. MER’ og bedre SEX er en guide til alt det, du ikke vidste, du gerne ville vide om sex. Den er spækket med konkret info, udførlige manualer og lettilgængelige tips om alt, hvad der vedrører sexteknikker, parforhold og forførelse. Den er skrevet af en mand til andre mænd, men er i høj grad et redskab, der kan forbedre alles sexliv - også kvindens! MER’ og bedre SEX er en inspiration til alle, der gerne vil have et bedre sexliv og ad den vej optimere deres lykke og succes på alle planer i livet. Giv den til en, du elsker eller gerne vil elske med.   
Kvinde, kend din mand Her kommer bogen, hvor en mand tager bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om sig selv og andre mænd. Hvorfor vi tænker og opfører os, som vi gør. Det her er redskabet til kvinder, der gang på gang bliver frustrerede over deres mands reaktioner og handlinger. Til kvinderne, der i årevis har ledt efter mr. Right, og som stadig ikke fatter, hvorfor de ikke har fundet ham. Til kvinderne, der er i forhold, der knager, og som ikke aner, om det virkelig er reglen om, at toiletbrættet skal være slået ned, der gør, at han ikke gider have sex med hende. Og i korte ord: til kvinder der gerne vil vide lidt mere om mænd, så de bedre kan forstå dem – og ikke mindst håndtere dem! Her er sex gode råde om alt! Hvordan du tiltrækker ham, hvordan du forfører ham, hvordan du binder ham, og hvordan du beholder ham!  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En erotisk bogpakke: Sommerkampagne med tre bøger om sex

En erotisk bogpakke: Sommerkampagne med tre bøger om sex