Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

En fremtid uden fremtid: depression, politik og kunst i det 21. århundrede (Bog, Hæftet)

Af: Mikkel Krause Frantzen

Forlag: Informations Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 150
Dato for udgivelse: 31-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788775146895
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (31-05-2018)

Forventes på lager: 31-05-2018

116,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En fremtid uden fremtid – depression, politik og kunst i det 21. århundrede er en intellektuel, debatskabende og forskningsformidlende bog om vor tids mest udbredte lidelse: Depression. I bogen kaster Frantzen nyt lys over depressionsfænomenet og bidrager til den offentlige debat om depression. Han viser, hvordan depression ikke kun er et psykologisk og privat problem, men også et samfundsmæssigt og politisk problem. Derudover undersøger han, hvordan depressionen også kaster nye perspektiver på samfundet og samtiden: Her handler det ikke kun om, hvad vi kan sige om depressionsproblemet, men også om hvad depressionsproblemet siger om os.
I bogen argumenterer i bogen Frantzen for, at det depressive subjekt bliver en slags seismograf, der registrerer tidens rystelser, og dermed kan hjælpe os til at forstå dem.
Bogen er henvendt til forskere, studerende og almindelige læsere, som er interesserede i de politiske og æstetiske implikationer af psykisk sygdom og sociale patologier. Den kan læses af folk med og uden akademisk baggrund. Bogens tværfaglige karakter gør, at den kan appellere til mange forskellige typer læsere - ligesom Svend Brinkmanns bøger, som projektet på mange måder er i familie med.
Mikkel Frantzen (f. 1983) er ph.d. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet, post doc. tilknyttet Svend Brinkmanns forskningsprojekt ”Sorgens Kultur” på Ålborg Universitet og boganmelder på Politiken. Han har udgivet oversættelser som Krigens Rammer, 2015, af Judith Butler og en monografi om digteren Lars Skinnebach, der i forbindelse med uddelingen af Georg Brandes-prisen blev fremhævet som en bog, der havde gjort sig særligt bemærket i 2013.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En fremtid uden fremtid: depression, politik og kunst i det 21. århundrede

En fremtid uden fremtid: depression, politik og kunst i det 21. århundrede