En gal gås
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

En gal gås (Bog, Dansk)

Af: Grete Wiemann Borregaard

Forlag: Dansklærerforeningen
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779968622
Udgave: 1. (07-11-2016)
Oplag: 1. (07-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Læs lydlet. 0 - blå
Sideantal: 15
Illustrator: Gunhild Rød
Fagredaktør: Lisa Marie Henderson

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Serien Læs lydlet 0 handler om børnene Dea og Jon, hunden Sne, spåkonen Fru Spå, papegøjen Ara og altmuligmanden Ali, der alle bor på Nyø.


Bøgerne er på to niveauer. De blå bøger ligger på lix 3 og let-tal 6, og de grønne bøger ligger på lix 3-4 og let-tal 7. Teksterne består af helt lydrette ord og ganske få lydlette ord. Med lydrette ord menes ord, der udtales med bogstavernes standardlyde, fx ord som se og is. Med lydlette ord menes ord, som barnet let kan lydere sig frem til, selv om enkelte bogstaver udtales anderledes, end deres standardlyde, fx ord som kat og stå (hvor t lyder som d).


Bøgerne er opbygget ens. På bagsiden præsenteres hovedpersonerne, og på første opslag ses et kort over Nyø, og her kan barnet se, hvor hver lille historie foregår. Ideen er, at barnet fra bog til bog skal være tryg ved miljø og personer, så hovedparten af energien kan bruges på at afkode teksten.


Læs lydlet 0 kan anvendes selvstændigt til læsning, men kan også anvendes i kombination med læse-/skrivematerialet Stjerneskud 0og læsebogen På Nyø.


Anmeldelser (0)