En god far Forstør
Kategorier / sektioner:

En god far (Bog, Paperback)

Af: Noah Hawley

Forlag: Jentas
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 384
Dato for udgivelse: 19-6-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Oversætter: Bente Møller Sørensen
Redaktion: Neel Rocco
ISBN-13: 9788776776473
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jentas - Omslagsillustrator: Katrin Agency
Originaltitel: The good father
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Hæftet
229,45 kr
Bog
Paperback
129,95 kr
epub
114,15 kr
zip_mp3
114,15 kr

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den gode fader er en intens, psykologisk roman om en læges spændingsfyldte søgen efter at komme ind i sindet på en formodet politisk snigmorder.


En almindelig dreng med et almindeligt liv anklages for at have myrdet USA´s næste præsident. 


Dr. Paul Allen er en respekteret læge, der lever et lykkeligt og behageligt liv med sin anden kone og deres to drenge. Men en aften banker det på døren, og hans verden bryder sammen. En populær præsidentkandidat er blevet skudt, og politiet hævder, at det var Pauls søn af første ægteskab, der gjorde det.  


Men Daniel har altid været en god dreng, og Paul er sikker på, at den stille og reserverede dreng ikke er i stand til at begå mord. Paul beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete og hvorfor. Han hvirvles ud i en malstrøm af modstridende følelser. Er det på en eller anden måde hans skyld, at Daniel er havnet i den situation? Har han svigtet i sin rolle som far? Plaget af disse tanker følger han i sin søns fodspor tværs over Amerika på jagt efter sandheden.  


"En god far" er en spændende thriller, der samtidig formår at sætte væsentlige spørgsmål under debat. Er et menneske altid ansvarligt for de handlinger, det begår? Hvad gør os til dem, vi er?


Bogen fås som e-bog.


Noah Hawley er forfatter, manuskriptforfatter og producent. Han har udgivet tre tidligere romaner og skrevet en spillefilm.


"En af årets bedste spændingsromaner er landet!" -Weekendavisen 


"Det banker på døren hjemme hos dr. Paul Allen, skilsmissefar og anerkendt reumatolog. Han førses væk af mænd i mørke jakkesæt, som taler med deres revers, for det er lægens søn af første ægteskab, Daniel, som har skudt en senator. Sådan inledes en af årets givetvis hidtil bedste spændingsromaner..Tempoet er højt, sproget flot, kompositionen sprød. Forsøg på at indkredse gale mænds bevæggrunde til at dræbe uskyldige er nødvendig læsning i en Breivik-tid."   -Weekendavisen   


"En utrolig god bog, hvor Noah Hawley elegant fører os ind i flere forskellige personers "hoveder". Fortællervinklen er fra faderens, sønnens og offerets inderste tanker, og det er gjort så godt, at man ikke på noget tidspunkt bliver forvirret. Jeg blev hurtigt grebet af fortællingen og som læser kom jeg gennem hele følelsesregisteret. En bog der går lige i hjertet på én og når den er læst sidder den i kroppen noget tid efter."   * * * * -Betina,  krimifan.dk


"En bog om betingelsesløs og ultimativ kærlighed der giver stof til eftertanke. Helt ind under huden og langt ind i hjertekulen føler vi med den respekterede læge, Paul Allen, der midt i sit 2. ægteskab bliver konfronteret med, at hans søn af 1. ægteskab anklages for at have dræbt en præsidentkandidat. Oplægget til et godt drama er igang, men det vigtigste er den tætte, tætte og meget smukke skildring af Allans liv og hans søgen efter sandheden om anklagerne mod drengen. Med fine milj&oslas

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En god far

En god far