En god start: giv dit barn gode vaner for livet - bogen til dig, der har et barn mellem 0 og 12 år (Bog, Hardback)

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 226
Dato for udgivelse: 9-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Medforfattere: Thomas Milsted, Ida Enghave
ISBN-13: 9788777497988
Produkt type: Bog
Forord: Margrethe Brun Hansen
Fotograf: Lykke Scheuer
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

41,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi ønsker alle, at vores børn bliver lykkelige, afbalancerede og sunde, psykisk som fysisk – at de trives og får gode relationer livet igennem, gode venner, gode familieforhold. Det er væsentlige ønsker, når der kastes mønter i ønskebrønden … 

Vi ønsker, at de kære små får gode søvnvaner, kvalitetssamvær med os og andre, sunde mad- og motionsvaner i deres udvikling gennem livet. 

Børn og deres ve og vel fylder meget i medierne, og der er mange forskellige holdninger og synspunkter. Derfor kan man nemt blive i tvivl om, hvordan man skal omsætte sine gode hensigter til de rette handlinger. Der bliver læst mange tykke bøger, og der bliver googlet i stor stil om børneopdragelse, kost og sundhed. Men det er ikke nemt at omsætte de mange informationer til praksis. 

I denne bog vil vi i al ydmyghed forsøge at samle trådene og forene forskning med de erfaringer, vi selv har gjort med vores børn. Bogen giver masser af tips og råd til, hvordan du giver dit barn en god start og gode vaner på en masse af livets områder. 

Hvad enten du har behov for inspiration til en god start på den fysiske eller mentale sundhed, så er denne bog en hjælpende hånd – der ikke peger fingre …  

Alle bogens tips og råd er realistiske for helt almindelige familier, i erkendelse af at tid er en dyrebar og højt værdsat ressource for rigtig mange børnefamilier i dagens Danmark. God fornøjelse – og du og dine børn ønskes en rigtig god start!  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En god start: giv dit barn gode vaner for livet - bogen til dig, der har et barn mellem 0 og 12 år

En god start: giv dit barn gode vaner for livet - bogen til dig, der har et barn mellem 0 og 12 år