Nedsat pris! En gudstjeneste - mange perspektiver Forstør
Kategorier / sektioner:

En gudstjeneste - mange perspektiver (Bog, Hæftet)

Forlag: Eksistensen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 249
Dato for udgivelse: 6-4-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
Redaktion: Kirstine Helboe Johansen
ISBN-13: 9788741004440
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print on demand. Leveringstid ca. 8 dage efter bestilling

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ingen kirke uden gudstjenesten! Gudstjenesten er kirkens centrale livsytring. Det er her kirke bliver til kirke. Derfor må kirken fortsat arbejde med sin gudstjeneste – forstå den i dybden, udvikle dens teologi og understøtte menighedens ejerskab.

Artiklerne i denne antologi bidrager til den fortsatte fordybelse i og undersøgelse af gudstjenesten i dens mangfoldighed – dens teologi og rituelle opbygning, dåben og nadveren, prædikenen og salmesangen; og dens rettethed mod verden. Udgangspunktet er højmessen, fordi højmessen traditionelt er den grundlæggende ordo, som andre gudstjenesteformer modulers over og derved også forholder sig til – i forskel og lighed; og fordi højmessen er søndagens hovedgudstjeneste og som sådan på tværs af lokale forskelle bredt genkendelig. Ved at inddrage en række af de nyeste igangværende og afsluttede ph.d.-afhandlinger fra Aarhus Universitet med relevans for gudstjenesten repræsenteres de nyeste overvejelser, som suppleres med den etablerede praktisk-teologiske forskning.
Derfor indeholder antologien mange forskellige perspektiver og tilgange, som forenes i gudstjenesten som fælles udgangspunkt. 
 
"Her er oplæg til mange vigtige samtaler for præster og menigheder. Når vi skal i gang med at opfinde gudstjenesten igen .... igen" Præsteforeningens Blad.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En gudstjeneste - mange perspektiver

En gudstjeneste - mange perspektiver