Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

En inspektør banker på eller Der er muk på Fanø, Mr. Smidt: en subjektiv beretning om aspekter og oplevelser i børneforsorgen især i 70'erne og 80'erne (Bog, Hæftet)

Af: Oskar Plougmand

Forlag: Dimon
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 223
Dato for udgivelse: 12-9-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
ISBN-13: 9788799092802
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

5 - 10 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

297,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen er én af de små brikker, der nu ikke mere mangler, når børneforsorgens historie engang skal endelig kortlægges.
Der er tale om en subjektiv, ærlig og til tider ret personlig beretning, som især siger noget om tilsynet med institutionerne, om det at være forstander og medarbejder og ikke mindst barn samme sted.
Beretningen giver et levende billede af den seje overgangstid i institutionsverdenen, fra sidst i 60´erne og især langt ind i 70´erne, (men også 80´erne er lidt med) mellem det meget autoritære nærmest enevældige system og så det nye demokratiske.
Flere medarbejdere, der var unge i 70´erne, og nogle af de dengang anbragte børn, har givet deres levende beskrivelse af de ofte meget barske forhold, de oplevede på institutionen og af tilsynsbesøgene og disses indvirkning på pædagogikken.
I bogen er der også taget nogle emner frem, som er egnet til debat i medarbejder- kredse eller på uddannelsessteder.
Og sidst i bogen en beretning, der viser, at en anbringelse trækker lange spor efter sig i mange år og for mange mennesker - også for pårørende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En inspektør banker på eller Der er muk på Fanø, Mr. Smidt: en subjektiv beretning om aspekter og oplevelser i børneforsorgen især i 70'erne og 80'erne

En inspektør banker på eller Der er muk på Fanø, Mr. Smidt: en subjektiv beretning om aspekter og oplevelser i børneforsorgen især i 70'erne og 80'erne