Nedsat pris! En irsk oprørers bekendelser Forstør
Kategorier / sektioner:

En irsk oprørers bekendelser (Bog, Hæftet)

Af: Brendan Behan

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 359
Dato for udgivelse: 16-8-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788726008920
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver
->Bog
Hæftet
260,95 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
43,10 kr

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kort før sin død fortalte den irske oprører og ballademager Brendan Behan sin livshistorie til forlagskonsulenten Rae Jeffs. Selvom han beretter om slagsmål, drukkenskab og livet som en forhenværende ungdomsforbryder, så sidder man tilbage med et varmt billede af Brendan Behan. Bag den hårde overflade gemte sig en godhjertet, blid dreng, der trods sit vilde liv aldrig blev forhærdet.
Den engelske presse skrev:
"...en livfuld beskrivelse af hans farverige, larmende og urolige liv...en stærk bog...der er ingen tvivl om, at stemmen er Behans... dette er virkelig Behan – altfavnende, munter, medfølende, ja selv uskyldig, således træffer vi ham her, levende og smittende... de oprørske rå fortællinger er ikke nye, men Behans fantastiske evne til at forme sproget gør denne bog til det bedste epitaf over en irsk legende..."
Brendan Behan (1923-1964) var en irsk digter, forfatter, dramatiker og sangskriver. Han var aktiv i IRA, fra han var barn og til sin død i 1964. I 1939 blev han anholdt for besiddelse af sprængstoffer og dømt til tre års fængsel i Borstal. Hans første skuespil, "The Quare Fellow" blev opført i Dublin i 1954, og sidenhen har han skrevet flere skuespil, bøger og sange. Brendan Behans erindringer, "En irsk oprører" og "En irsk oprørers bekendelser", fra blev internationale bestsellere.Brendan Behan (1923-1964) var en irsk digter, forfatter, dramatiker og sangskriver. Han var aktiv i IRA, fra han var barn og til sin død i 1964. I 1939 blev han anholdt for besiddelse af sprængstoffer og dømt til tre års fængsel i Borstal. Hans første skuespil, "The Quare Fellow" blev opført i Dublin i 1954, og sidenhen har han skrevet flere skuespil, bøger og sange. Brendan Behans erindringer, "En irsk oprører" og "En irsk oprørers bekendelser", fra blev internationale bestsellere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En irsk oprørers bekendelser

En irsk oprørers bekendelser