Nedsat pris! En kinesisk orden Forstør
Kategorier / sektioner:

En kinesisk orden (Bog, Hæftet)

Af: Jens Hostrup

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Politisk ukorrekte noveller
Sideantal: 241
Dato for udgivelse: 13-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 3,
Redaktion: Simon Buchholtz
ISBN-13: 9788793366633
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Forventes at udkomme i uge 46

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der bliver ikke sparet på krudtet, når Jens Hostrup byder op til ramasjang i gaden. Ingen går fri - alt, der bevæger sig, er bytte - intet for stort, intet for småt. Har man udmærket sig ved hykleri, løgn, mened, politisk korrekthed, uetisk handlemåde, dobbeltmoral osv., har man dermed automatisk indbudt sig selv til at blive taget under forfatterens afslørende mikroskoplinse.

Særlig én arbejdsplads er genstand for forfatterens interesse: Megalomaniaborg, hvis 179 arbejdspladser er besat af særdeles kompetente og dygtige politikere. Disse mennesker skulle egentlig repræsentere et tværsnit af befolkningen, men det gør de bare ikke, og så er det, problemerne begynder at opstå. Bortset fra en arbejder, en tømrer og en murer er de alle overvejende akademikere: et mylder af cand.scient.pol.er og et hav af cand.jur.'er cand.mag.'er og cand.theol.'er.

Den eneste gruppe, der mærkeligt nok glimrer ved sit fravær, er cand.forlidt., selvom langt de fleste i landet synes at have nydt godt af netop dén uddannelse .   

Uddrag af bogen 
Der var faktisk ingen, der bemærkede det, da Oasis Marbleface vendte hjem fra besøget i Kina. Det var ikke fordi, ingen bemærkede, at hun kom hjem, men ingen lagde mærke til, at hun med stolthed bar en mikroskopisk orden, hun havde fået tildelt af den kinesiske premierminister Tom PengPung den sidste aften ved det højtidelige officielle taffel for fem.

Oasis havde ikke tidligere fået en orden, og hun altid havde følt, at det var uretfærdigt, for fik ikke enhver skoleleder automatisk tilsendt fortjenstmedaljen med posten, når han havde været skoleleder i 10 år? Hvorefter han kunne prale med medaljen ved hver en lejlighed ... og gjorde det!

Så derfor havde hun omhyggeligt anbragt den diminutive orden yderst på venstre revers af sin elegante Mortensen-spadseredragt med tilhørende Mortensen-taske og Mortensen-sko, der ganske vist klemte. Men som hendes mor så tit havde udtalt, Man må lide for stadsen!    

Om forfatteren
Jens Hostrup har gennem et liv med forskelligartede arbejdsforhold som landarbejder, chauffør, militærmand, forretningsmand, lærer, maler/grafiker og forfatter erhvervet sig et omfattende livsgrundlag med tilhørende erfaringer og ærgrelser og glæder at trække på til sine fritvoksende og fabulerende skrøner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En kinesisk orden

En kinesisk orden