Nedsat pris! En køn historie Forstør
Kategorier / sektioner:

En køn historie (Bog, Hæftet)

Af: Bente Hansen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 305
Dato for udgivelse: 8-9-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711812440
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
217,45 kr
epub
60,70 kr

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bente Hansen voksede op i en familie med ti kvinder: moren, de syv søstre og en ung pige i huset. De blev alle forsørget af én person: hendes far.
"Det stod fra starten klart for mig, at otte døtre var det samme som en uheldig mangel på drenge. Vi vidste, fra vi var ganske små, at vores far, som selv var sidste og eneste søn, brændende ønskede sig en dreng. Ikke at han ikke holdt af sine døtre, for det er jeg sikker på, at han gjorde, men der var jo noget med drenge. Jeg vidste bare ikke helt hvad."
I "En køn historie" fortæller Bente Hansen om at leve med kvinder, mænd og børn i kvindebevægelsens brændpunkter. Det er en subjektiv gennemgang af kvindesagen med udgangspunkt i hendes egne erindringer, men med særligt fokus på de årtier, hvor kvindernes krav om ligestilling bredte sig som en steppebrand, og ord som "rødstrømper", basisgrupper" og "femølejre" blev en del af det danske ordforråd.
Bente Hansen (f. 1940) er mag.art. i litteraturvidenskab. Hun var blandt frontfigurerne i 1960‘ernes ungdomsoprør og bidrog som chefredaktør for Politisk revy og chefredaktør for Information til at fastholde denne bevægelses socialistiske og feministiske idealer. Hun har senere tilrettelagt kulturudsendelser i radio og tv samt udgivet flere bøger og digtsamlinger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En køn historie

En køn historie