Nedsat pris! En kvinde tre mænd: en roman Forstør
Kategorier / sektioner:

En kvinde tre mænd: en roman (Bog, Hæftet)

Af: Pouline Middleton

Forlag: Zebra Productions
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 239
Dato for udgivelse: 25-6-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788799391202
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Puk A. Dyrby
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

123,65 kr

-17%

Vejl. pris: 149,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter at være blevet alene igen igen beslutter 42-årige Elizabeth Trapgaard sig for at sende drømmen om den eneste ene på pension, og i stedet lede efter tre mænd: en til snak, en til sex og en til praktisk arbejde. Hun lægger en profil på internettet, og det myldrer ind med svar. 
 
Hun dater spændende mænd. Hun dater søde og omsorgsfulde mænd. Men hun dater også mænd, der ligner den type, hun altid falder for, og som det åbenlyst ikke har fungeret med tidligere. Så møder hun Ruben. Han har skabt sin helt egen verden for mænd og kvinder, der drages af det ekstraordinære i livet. Og da Rubens to venner Anton og Frederik også kontakter Elizabeth, skal hendes opgør med den romantiske tosomhed stå sin prøve. Kan de rumme hinanden i modellen? Kan hun når det kommer til stykket? 
 
En kvinde, tre mænd er en underholdende roman om en kvinde, der udfordrer nogle af vores grundlæggende opfattelser af, hvad kærligheden er for en størrelse. Den bevæger sig i krydsfeltet mellem vores drømme og de mange nye muligheder, der er for at leve dem ud og få kærligheden til at vokse.
»Modellen med de tre mænd bygger på egne erfaringer, og den har gjort mig klogere på mig selv og mænd på en sjov og uhøjtidelig måde« fortæller forfatteren Pouline Middleton.   

Om forfatteren:
Pouline Middleton, født 1962, har siden 1995 arbejdet med digitale medier. En kvinde, tre mænd er en roman, der også indgår i et online univers på internettet.
Pouline Middleton første roman Gå efter guldet udkom i 2003. Og inden da var hun medforfatter på bogen Fem@il. I 1998 modtog Pouline Middleton Statens Kunstfonds 2-årige film- og teater stipendium. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En kvinde tre mænd: en roman

En kvinde tre mænd: en roman