Nedsat pris! En langt bedre vej: En ny retning for debatten om køn og seksualitet
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

En langt bedre vej: En ny retning for debatten om køn og seksualitet (Bog, Dansk)

Af: Jacob Munk

Forlag: Forlagsgruppen Lohse (Loh)
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772423869
Udgave: 1. (23-08-2019)
Oplag: 1. (23-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Sideantal: 256

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det går stærkt i disse år: I 2012 blev det muligt for to af samme køn at blive gift i den danske folkekirke. I 2014 fik brugerne af det britiske Facebook mulighed for at vælge mellem hele 71 køn. Mellem 2008 og 2017 steg antallet af ansøgninger om kønskorrigerende kirurgi på Rigshospitalet til mere end det femdobbelte.
Spørgsmålene om køn og seksualitet er i konstant bevægelse. Mange oplever denne udvikling som et af vores tids store fremskridt, der har banet vejen for en mere fri og rummelig verden.
Men måske har denne rivende udvikling en bagside. Måske risikerer vi at miste nogle værdier, der har afgørende betydning for vores (køns)identitet, familieliv og parforhold?
I »En langt bedre vej« præsenterer Jacob Munk en anden vision for køn og seksualitet, som fastholder traditionelle værdier som kærlighed, ægteskab og de to køn uden af den grund at blive nostalgisk eller tilbageskuende.
Denne vision er på én gang dybt forankret i den luthersk-kristne teologi og samtidig i konstant berøring med moderne filosofi, psykologi og socialvidenskab, hvorfor bogens argumenter har relevans uafhængigt af læserens religiøse tilhørsforhold.
Vi har nemlig ingen glæde af at bevæge os fremad i fuld fart, hvis vi er på den forkerte vej

Anmeldelser (0)