Nedsat pris! En lille bog om Irland
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

En lille bog om Irland (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jan Sørensen

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743001652
Udgave: 1. (20-04-2018)
Oplag: 1. (21-04-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Paperback
Sideantal: 356
Illustrationer: Ja
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
165,20 kr
108,90 kr

Status: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Siden 1996 har jeg besøgt Irland omkring 25 gange, og jeg har plukket æbler i Nordirland, gået på sprogskole i Irland, været rejseleder på busture og ellers rejst rundt på øen på alle tider af året fra få dage og op til 2½ måned ad gangen.
Min første bog om Irland udkom i 2007, men siden har jeg besøgt mange nye steder og genbesøgt gamle og i denne bog er der omtalt godt 750 forskellige steder spredt ud over hele øen lige fra de mest kendte seværdigheder som Guinness-bryggeriet og den flotte kyststrækning Cliffs of Moher til mere ydmyge steder som små ruiner som landet er så rigt på.
Her er omtalt seværdigheder i alle prisklasser, også mange gratis, og her er steder for alle aldersklasser lige fra zoologiske haver til Jamesons Destillery, hvor man kan få at vide, hvordan man fremstiller irsk whiskey.
Selvom det ikke er en komplet oversigt over alle landets seværdigheder, har jeg bestræbt mig på, at du skal kunne finde en seværdighed i nærheden uanset i hvilket af øens 32 grevskaber, du befinder dig i.
Der er koordinater til langt de fleste omtalte emner, så de er nemme at finde, og der er knapt 200 billeder og henvisning til mine hjemmesider, hvor du kan se billeder af stort set alle omtalte emner.

Anmeldelser (0)