Nedsat pris! En midtjysk provinsbys musikhistorie: i tekst og billeder, Kjellerup by og omegn, fra Bjerregaard til Boddy Wolly og the Powls
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

En midtjysk provinsbys musikhistorie: i tekst og billeder, Kjellerup by og omegn, fra Bjerregaard til Boddy Wolly og the Powls (Bog, Hardback, Dansk)

Forfattere: Eddy Würtz, Per Bjørn, Edvin Sevelsted

Forlag: Kahrius
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771532050
Udgave: 1. (14-10-2017)
Oplag: 1. (14-10-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 222
Originalsprog: Dansk

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Her er historien om nogle dybt engagerede musikere og spillemænd i midtjyske Kjellerup og omegn. Bogen indledes med historien om, hvordan midtjyske musikere tog ved lære af de københavnske musikeres faglige organisering og i 1912 stiftede Kjellerup – Rødkærsbro Musikerforening, som efterhånden får sat lønnen/akkorden op også for musikere i Midtjylland. At være musiker var (og er) også at være på arbejde på skiftende steder og – tidspunkter og med krav om den yderste koncentration, når musikken er i gang ved dansant, bryllupper, folkedans, høstfest, baller, festivaler osv. Musik er en uundværlig del af en fest og skaber en god stemning med glade mennesker. 
Bogen krydres på fineste vis med fotos af mange hundrede enkeltpersoner og musikgrupper knyttet til Kjellerup og det midtjyske musikmiljø.

Anmeldelser (0)