Nedsat pris! En sælgers bekendelser
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

En sælgers bekendelser (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Rolf Høegh

Forlag: Jørgen Paludans Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772307879
Udgave: 1. (20-11-2009)
Oplag: 4. (18-06-2018)
Første udgivelsesår: 2009
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 232
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvis du tror på at du som dygtig sælger gør en forskel - og, hvis du ønsker at få tips og råd fra måske danmarks dygtigste sælger, så skal du læse denne bog. 


Hvad er salg? og hvad vil det sige at være succesrig, ærlig og dygtig sælger?. Er du ordremodtager eller sælger? Hvordan forbedrer du dit salg? 


Bogen handler ikke kun om salg, men handler også om, hvordan vi kan blive bedre til at takle forskellige situationer i hverdagen, blive bedre til at kommunikere, lytte til hinanden og om at etablere positive holdninger og livssyn. 


En anmelder skriver -"Jeg tror det var hans fornemmelse for sproget, der fascinerede mig mest. Han kunne finde de præcise ord og bruge dem. Lukke en handel med den rigtige sætning. Sælge et usælgeligt hus med ærlighed og en overraskede overskrift: Håbløs elendig ejendom sælges". Han formede sin egen verden med ord. Pludselig prakker han dig ikke noget på -han hjælper dig i stedet med at løse et problem. Filminstruktør Eva Muldvad fra forordet. 


Rolf Høgh er stadig super aktuel med sin bestseller bog. Via sin virksomhed er Rolf Høgh aktiv foredragsholder, ligesom han afholder kurser og uddannelser indenfor salg og ledelse 


Nu kan du læse bogen og få alle de tips og tricks, som kan hjælpe til at optimere dine salgsresultater. 

Anmeldelser (0)