En sang til Hedda
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

En sang til Hedda (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Annika Estassy

Forlag: Palatium Books ApS
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793834163
Udgave: 1. (01-10-2020)
Oplag: 1. (01-10-2020)
Indbinding: Paperback
Sideantal: 304
Originaltitel: En sång för Hedda
Omslagsgrafiker: Grid, Silvana Nikolic
Oversætter: Anita Frank Goth
Originalsprog: Svensk

Forventes på lager: 01-10-2020

Formater / udgaver
371,30 kr
138,90 kr

Levering : Kan forudbestilles (Udk. 01-10-2020)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

39-årige Lina Sundells singletilværelse forandres drastisk to uger før jul, da hun bliver fyret fra sit arbejde. Det øger risikoen for, at hun bliver tvunget til at gå ind i driften af familiens gæstgiveri oppe i Nordsverige betragteligt. Noget, hun ellers i mange år af al magt har forsøgt at undgå. Nu, hvor der ikke er noget, der binder hende til Sverige, drømmer hun om at flygte fra familiejulen i år og tage til Argentina på tangoferie i stedet. Men pludselig finder hun ud af, at hendes far, Björn, faktisk slet ikke er død, men lever i bedste velgående. Hun har ellers altid troet, at han var død i et flystyrt, da hun var spæd. Hun er nødt til at tale med sin mor, selvom det giver hende kvalme at tænke på det. 


Linas mor, Hedda, har også sit at kæmpe med. Hendes gæstgiveri er tæt på konkurs, hendes søn, Jesper vil ikke længere arbejde i familieforetagendet, og selv får hun sværere og sværere ved at huske. Og så er der også den irriterende sag med Björn … 


Der er nok at tage fat på, da familien Sundell samles for at fejre jul i Heddas smukke, traditionsrige og charmerende gæstgiveri. Hvorfor er Hedda så uvillig til at tale om fortiden? Kan gæstgiveriet reddes? Finder Lina sin egen måde at gøre tingene på? Er der kærlighed og lykke at finde i at isfiske på søen i klingende frostvejr sammen med sin tangolærer?  


En sang til Hedda vender Annika Estassy tilbage til det lille samfund i Måneby, hvor også Grønne fingre søges foregår. Vi møder igen den bramfrie Agnes, der trods fremskreden kræft ikke er bleg for en klog bemærkning, når Hedda tvivler på livet.  


En sang til Hedda er en roman om frihed, tilgivelse og forsoning.

Anmeldelser (0)