En skidt knægt: roman Forstør

En skidt knægt: roman (Bog, Paperback)

Af: Bent Vinn Nielsen

Forlag: Gyldendal
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Gyldendal paperback
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 8-5-2014
Udgivelse: 3. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788702150704
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Peter Stoltze
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En overbevisende roman om Kasper. Bogen starter med ordene ´rec.play´ og slutter med ´stop.eject´ . Den er nemlig manden Bjarnes indtaling af hans egne oplevelser fra han er ca. 15 år og til nu, hvor han er ca. 45.
Han er ved at rive et stort sommerhus ned sammen med sin nabo, bistandsklienten Poul. De går og hører musik, mens de arbejder, men om aftenen tager Bjarne båndoptageren med hjem og indtaler sin beretning. Bjarne er søn af en arbejdsmand, som har lært ham glæden ved at arbejde til han driver af sved. Det har imidlertid ført til, at hans ryg nu er ødelagt, så kommunen har sendt ham i skole, fordi han skulle være klog nok til at tage en Hf-eksamen. 
Bogens titel refererer til den anden hovedperson i romanen, Bjarnes ven Kasper. Bjarne er tiltrukket af Kaspers evne til at få ting til at ske. Han gør landsbyens pæneste pige gravid, skider på en mindesten, sælger hash i Aalborg, stjæler hvor han kommer frem og udnytter alle de andre groft og griner ad dem, fordi de lader ham gøre det. Bjarne bliver næsten til det sidste ved med at være fascineret af Kasper. Beretningen er levende og holdt på det helt konkrete plan, og det fremstår tydeligt og naturligt hele vejen igennem, at det er Bjarne, der fortæller. En hård vennegruppe og et etableret selskab i en lille by i Vendsyssel.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En skidt knægt: roman

En skidt knægt: roman