Nedsat pris! En smuk ung kvinde Forstør
Kategorier / sektioner:

En smuk ung kvinde (Bog, Hæftet)

Af: Tommy Wieringa

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 3-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Birthe Lundsgaard
ISBN-13: 9788779737167
Produkt type: Bog
Originaltitel: Een mooie jonge vrouw
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
172,15 kr

172,15 kr

-23.5%

Vejl. pris: 225,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Edward er i midten af fyrrerne. Han har en succesfuld forskerkarriere, rejser, har affærer. Ruth er femten år yngre og sociologistuderende. De forelsker sig, bliver et par og gifter sig. Men det er her, hvor mange romaner ville slutte, at Edwards problemer - og romanen - begynder for alvor. Det går op for den selvbevidste videnskabsmand, at han har gjort karriere så hurtigt, at han har efterladt sin ungdom og sit bedre jeg undervejs. 
Skånselsløst, præcist og med indføling fortæller Tommy Wieringa om den store kærlighed, der rammer en mand midtvejs i livet og sætter spørgsmålstegn ved hele hans person. Hvis den ikke var så velskrevet og så godt komponeret, hvis ikke sproget var lyrisk og følelserne så præcist beskrevet, ville det være en nedslående bog at læse. I stedet er En smuk ung kvinde ganske enkelt en lille perle. Romanen har solgt over en million eksemplarer i Holland. 
Tommy Wieringa (f. 1967) er hollandsk forfatter, og hans bøger er blevet oversat til en stribe sprog, inklusive koreansk, hebraisk, engelsk, fransk og tysk. Hans store gennembrud var romanen Joe Speedbåd, der udkom i dansk oversættelse på Tiderne Skifter i 2010. Den blev modtaget med begejstring og 6-stjernede anmeldelser i dansk presse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En smuk ung kvinde

En smuk ung kvinde