Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

En spytklat på kinden (Bog, Hæftet)

Af: Ole Korneliussen

Forlag: Atuagkat
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 134
Dato for udgivelse: 1-8-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Ole Korneliussen
ISBN-13: 9788792554239
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Kirsten Carosati
Originaltitel: Meerannguatut ilinngikkuni
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Kalaallisut
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

172,25 kr

-13%

Vejl. pris: 198,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Nye noveller af den grønlandske forfatter Ole Korneliussen. Novellerne er farverige, burleske - og ædende ondskabsfulde.
Man møder den unge pige, som fra et eksotisk land er adopteret af kedelige og smalsporede mennesker. Man møder manden, som begynder at ane, at hans svigerdatter er et resultat af hans korte møde i beruset tilstand med en tilfældig kvinde i Grønland. I ´Lad den som ingen laster har´ er fortælleren på en skibsrejse, hvor han møder er bred skare af besynderlige personer.
I ´Den indhegnede indhegning´ lider et ægtepar i dén grad af forfølgelsesvanvid at de omdanner deres hus til en fæstning - med katastrofale følger. I novellen ´ ... blive som et lille barn ...´ besøger fortælleren en mand, som i fuld fart er på vej ind i seniliteten. Han tror blandt andet, at fortælleren er hans storebror, da han deler navn med denne. Men allerstrækest står ´Drengen der fik sin violin til at lyde som vinden´. Her oplever og sanser vi alt det, som foregår inde i hovedet på en lille dreng. Drøm eller virkelighed ? - tja hvem ved det ?
Ædende ondskabsfuldt - ja, men samtidig gennemstrømmet af en dyb og inderlig kærlighed til alle dem, der ikke er helt ´ligesom de andre´. Som sanser og oplever - og gennemskuer - ting, som ikke er forundt de kedelige og de gråmelerede. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En spytklat på kinden

En spytklat på kinden