Nedsat pris! En stille uge i Lake Wobegon Forstør
Kategorier / sektioner:

En stille uge i Lake Wobegon (Bog, Hæftet)

Af: Garrison Keillor

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 280
Dato for udgivelse: 17-4-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oversætter: Brian Dan Christensen
ISBN-13: 9788702072594
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Bettina Kjærulff-Schmidt
Originaltitel: Short Story Collection
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Garrison Keillors radioshow, A Prairie Home Companion, er en præriealmanak - kan høres på NPR over hele USA. Nu på mere end 30. år. Showet optages foran et live publikum, enten i teatret i Minneapolis eller on the road: Fra Town Hall i New York City, fra Ryman Auditorium i Nashville, fra Mark Twains hus - eller fra teatre og koncertsale rundt omkring i USA. Showet har et country/folk/gospel-islæt tilsat humor. Masser af humor. Garrison Keillor skriver hovedparten af materialet selv: Sketches, sange, librettoer, historier om Marlowe-klonen Guy Noir, cowboyerne Dusty og Lefty, fiktive reklamer for The Ketchup Advisory Board, The Duct Tape Council of America, Powdermilk Bisquits.
Monologen om Lake Wobegon er showets højdepunkt: Når sangen er færdig og gæstesolisten forlader scenen, dæmpes lyset i salen og Garrison Keillor kommer ud på scenen, 192 cm høj, klædt i en sort smoking og med røde gummisko og rødt slips eller butterfly. Han sætter sig på den høje skammel med mikrofonen og begynder uden manuskript sin fortælling, der altid indledes med »It´s been a quiet week in Lake Wobegon«.
Som en amerikansk Niels Hausgaard, der fortæller historier mellem sine sange, har Keillor opfundet familiemedlemmer, naboer, venner og fjender, som han har fortalt op lige siden 1973. Han har skrevet flere af historierne ned i bogform. Alle er de kæmpe bestsellere i USA.
Hans første roman Lake Wobegon Days udkom på dansk i 80´erne - men med den fornyede interesse for USA og storytelling har vi valgt at relancere Keillor med et uddrag af de bedste fortællinger fra showet. Cirka halvdelen har aldrig været trykt noget sted i hele verden. Det er ganske enkelt nogen af de smukkeste, sjoveste, rørende og mest sindsoprivende historier, man har hørt. Ingen kan læse Garrison Keillor uden at blive berørt.
Oversætteren Brian Dan Christensen har været au pair hos Garrison Keillor i USA. De mødtes, da Keillor boede et par år i Danmark og blev dansk gift.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En stille uge i Lake Wobegon

En stille uge i Lake Wobegon