Forstør
Kategorier / sektioner:

En tjans for Tipo (Bog)

Af: Henning Jacobsen

Forlag: Atuagkat
Sprog: Dansk
Sideantal: 269
Dato for udgivelse: 8-10-2001
Udgivelse: 1. udgave, 2001.
ISBN-13: 9788790393793
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

98,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

For den unge politibetjent Debora Abelsen, kaldet Tipo, var det en chance, hun ikke kunne lade gå fra sig, da en stilling blev ledig i hendes grønlandske barndomsby Alloqarfik. Det var med store forventninger til gensynet med byen, familien og barndomsveninden Abelone, der efter atten år i Danmark vendte hjem. For Debora lignede det en lykkelig historie, virkeliggørelsen af en drøm, men hun blev snart klogere. Da hun kort tid efter ankomsten, på grund af særlige omstændigheder, pludselig står alene med ansvaret for efterforskningen af et kvindemord, indser hun, at meget er forandret siden dengang, samt at hun måske slet ikke er velkommen i byen.
Efter grønlandske forhold er mordet usædvanligt. Det virker gennemtænkt og planlagt. Kunne det skyldes de ondartede spøgelser på åstedet, som den ældre kvinde Martha hævdede? Eller hvilede der en forbandelse over stedet? Det var spørgsmålene, som Debora Abelsen fik til opgave at efterforske.
Svarene ligger ikke lige for, og da begivenheden trækker alle hendes bekendte ind i sagen, får Debora og hendes jævnaldrende hjælper, reservebetjenten Laasinnguaq, deres sag for. Under efterforskningen, som trækker spor tilbage i tiden og kalder for længst glemte begivenheder frem i frisk erindring, dukker forhold op, der afdækker sider af Deboras egen - og ukendte - historie som viser, at også hun kan være en del af begivenheden. At mordet sandsynligvis var en fejltagelse og at det var hende Debora Abelsen, der skulle være myrdet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

En tjans for Tipo

En tjans for Tipo