Endelig fri for emotionel afhængighed af mad
Kategorier / sektioner:

Endelig fri for emotionel afhængighed af mad (Paperback, Dansk)

Af: Ole Vildmand

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740953220
Udgave: 1. (16-01-2018)
Oplagsdato: 2018-01-16
Indbinding: Paperback

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

ENDELIG FRI for Emotionel Afhængighed af Mad og Slik bygger på Ole Vildmand´s succesfulde Slank Let Metode udviklet de seneste 7 år. Metoden beviser, at det at tabe sig kan være let – meget let. Flere hundrede fortvivlede kvinder og mænd har med succes gjort brug af muligheden for at blive emotionelt fri for madafhængighed – omgående. At føle sig FRI og slank er for de fleste af mine klienter den største lykke.
Bogen er skrevet for alle, der ønsker at blive FRI for vaner og tankemønstre, der modarbejder deres ønsker i livet. Bogen handler om langt mere end Slank Let Metoden. Ved at udnytte bogens banebrydende, potente og spirituelle indhold gør læseren følgende og mange andre ting muligt:
• Vægttab uden kur og ekstra motion
• Tænke sig slank og glad ved hjælp af Loven Om Tiltrækning
• Lære at blive et gladere og lykkeligere menneske ved at skabe nye vaner med små, let opnåelige skridt
• Styrke sit Selvværd eller sit vægttab ved lade sig coache af Selvværdets ”indre stemme”
• Opdage, at læseren har grebet livet helt forkert an, hvis ønsket er at tiltrække penge, partner og rigelighed på den LETTE måde
• Lære at undgå de værste fælder for fysisk manifestering af sit slankeprojekt eller sit drømmeliv baseret på Loven Om Tiltrækning
I forbindelse med bogen har Ole Vildmand lavet matchende online hypnose visualiseringer. Synergieffekten ved at læse og lytte betyder, at Slank Let Metoden er verdens letteste og mest direkte vej til en slankere og sundere krop. Erfaring fra min praksis viser, at 3 ud af 4 brugere bliver omgående FRI for emotionel afhængighed. Andre skal læse og lytte dagligt i 10 – 60 dage for at opnå samme succes. Den indre kamp er derefter slut og den mest strålende udgave af os selv kan folde sig ud. Jeg forventer fremover, at succesraten vil stige til 9 ud af 10 ved at kombinere bogens vejledninger med online hypnoseprogrammet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Endelig fri for emotionel afhængighed af mad

Endelig fri for emotionel afhængighed af mad