Nedsat pris! Endorfiner: sådan producerer du dine egne lykkehormoner - en videnskabelig livsopskrift Forstør
Kategorier / sektioner:

Endorfiner: sådan producerer du dine egne lykkehormoner - en videnskabelig livsopskrift (Bog, Hæftet)

Forlag: Bogan
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 110
Dato for udgivelse: 16-11-2006
Udgivelse: 2. udgave, 2006.
Medforfattere: Rients Ritskes, Merel Ritskes-Hoitinga
ISBN-13: 9788774664642
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Rients Ritskes - Merel Ritskes-Hoitinga
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

115,35 kr

-17%

Vejl. pris: 138,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Stress er en gave fra naturens hånd. Tag imod den og brug den,« lyder forfatternes råd. Rients Ritskes og Merel Ritskes-Hoitinga præsenterer den nyeste forskning og viser, hvordan man gennem tankebearbejdning, meditation og zen-inspirerede livsstilsstrategier kan stille adrenalinet i endorfinets tjeneste.
Endorfiner er kroppens egne lykkehormoner. Når vi er glade, når vi lider fysisk smerte eller belastning, når vi sover, og når vi befinder os i en uvant situation, begynder vi at producere dette kroppens særlige morfinpræperat.
Selvfølgelig stiller initiativ og præstationsevne krav til kroppens beredskab. Det gælder for sportsfolk og erhvervsfolk; for politikere og kunstnere. I realiteten for alle. Præstationsoplevelsen kan for nogle blive en nødvendighed. Karrieremennesker kan ligefrem blive præstations- eller arbejdsnarkomaner.
Nøgleordene er endorfiner og adrenalin, og forfatternes vigtigste bidrag til læserens livskvalitet er, at kroppens produktion af disse livsnødvendige stoffer ikke behøver ikke være overladt til tilfældigheder - vi kan faktisk selv influere produktionen.
Merel Ritskes-Hoitinga har i en årrække været professor ved Syddansk Universitet i Odense. I dag professor ved Radboud Universitet i Nijmegen, Holland. Hendes forskningsområde er forholdet mellem sundhed og ernæring.
Rients Ritskes har beskæftiget sig med Zen i omtrent 25 år. Han er uddannet i Japan og er formand for det hollandske zensamfund. I sin omfattende kursusvirksomhed søger Ritskes at forene ledelsesteorier med zentraditionens erkendelser. Det har blandt andre Novo Nordisk, Danfoss, IBM og TDC benyttet sig af. Rients Ritskes kursusvirksomhed udbydes af virksomheden Zenmind.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Endorfiner: sådan producerer du dine egne lykkehormoner - en videnskabelig livsopskrift

Endorfiner: sådan producerer du dine egne lykkehormoner - en videnskabelig livsopskrift