Nedsat pris! Enegængeren Forstør
Kategorier / sektioner:

Enegængeren (Bog, Indbundet)

Af: Maria Isacsson

Forlag: Hoi
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 290
Dato for udgivelse: 21-9-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Anette Broberg Knudsen
ISBN-13: 9788793618022
Produkt type: Bog
Originaltitel: Ensamfararen
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

192,45 kr

-23%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Valdemar og Sagas veje krydsedes - ved første øjekast, en ubetydelig møde. Han snubler på en sti på Observatoriehøjen i Vasastan og hun rækker den ældre mand en hjælpende hånd. Kort tid derefter bliver Sagas far uventet syg. 
Det bliver hurtigt klart, at hendes fars sygdom ikke kan forklares med naturlige årsager. Samtidig påvirkes flere mennesker i Saga nærhed af sygdom og død under uklare omstændigheder. Begivenhederne skræmmer og rejser spørgsmål: Hvor godt kender Saga i virkeligheden de mennesker, hun har omkring sig? Hvem er i hendes lejlighed, når hun ikke er hjemme? Og hvem er den mand, der sejler alene ud i sin båd sent om aftenen og om natten? 
Svarene skal findes i fortiden. En tragisk hændelse fra fortiden kommer for lyset og stiller Saga over for nogle svære valg. Ved hendes side Valdemar, der selv kæmper med skyld og sorg. Saga og Valdemars venskab vokser sig stærkere, da de har brug for hinanden.
Enegængeren er en rørende og sentimental roman om ensomhed og hvordan det kan manifestere sig på forskellige måder. Det er også en fortælling om løgne, bedrag og destruktiv tavshed. I kølvandet på den værste handling i fortiden, er også et stort behov for retfærdiggørelse og hævn i nutiden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Enegængeren

Enegængeren