Nedsat pris! Energi og vitalitet: styrketræning for krop og sjæl Forstør
Kategorier / sektioner:

Energi og vitalitet: styrketræning for krop og sjæl (Bog, Hæftet)

Af: Michael Karbo

Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 111
Dato for udgivelse: 23-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788717043152
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

124,45 kr

-17%

Vejl. pris: 149,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kinesere og tibetanere har gennem årtusinder arbejdet med sammenhængen mellem krop og psyke, hvilket har ført til udviklingen af en overflod af øvelser, hvis primære formål er at styrke livsenergien og bevare kroppens vitalitet.
 

I denne bog præsenterer Michael Karbo en lang række øvelser af tibetansk og kinesisk oprindelse, som alle virker styrkende og afbalancerende på både krop og sind, herunder de fem tibetanere, standings, hjorten, skildpadden samt afspændings- og åndedrætsøvelser.

 

Alle øvelser er ledsaget af en kort beskrivelse af, hvordan de påvirker kroppens energicentre. Nogle af øvelserne fungerer afstressende og terapeutiske, mens andre styrker immunforsvaret og udfordrer den fysiske udholdenhed.

 

Øvelserne er for langt de flestes vedkommende meget lette at gå til og kan udføres af alle - uanset alder og kondition. De kan med fordel anvendes som supplement til andre former for kropslige udfoldelser som fx løb, fitness eller styrketræning. Arbejder du i forvejen med yoga og/eller mindfulness, vil øvelserne give dig en ny indgang til den indre styrketræning.

 

Forfatteren, Michael Karbo, er en af Danmarks bedst sælgende fagbogsforfattere indenfor bøger om IT og foto. Sideløbende med dette har han siden 1970´erne beskæftiget sig indgående med den asiatiske forståelse af kroppens energisystemer, og han kommer her med sit bud på, hvordan du kan bevare et godt helbred og undgå sygdomme og stressbelastninger. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Energi og vitalitet: styrketræning for krop og sjæl

Energi og vitalitet: styrketræning for krop og sjæl