Nedsat pris! Eneste overlevende Forstør
Kategorier / sektioner:

Eneste overlevende (Bog, Hæftet)

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
Dato for udgivelse: 12-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Richard Sapir, Warren Murphy
ISBN-13: 9788726007640
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Russerne har opfundet en djævelsk maskine kaldet Damoklessværdet, som er beregnet til at sterilisere mænd og kvinder. Sværdet er nu faldet i de værst tænkelige hænder – hos robotten Mr. Gordons, der er vendt tilbage fra det ydre rum for at hævne sig på dem, der engang sendte ham derud – Remo og Chiun.
Amerikanerne står over for en skæbne værre end døden, hvis ikke Remo, Chiun og den sexede sovjetiske superagent Anna Chutesov finder Damoklessværdet og får tilintetgjort både det og den utroligt farlige Mr. Gordons.
Richard Sapir (1936-1987) var en amerikansk forfatter, der er bedst kendt for sin serie "The Destroyer", som han skrev i samarbejde med Warren Murphy. Den første i serien blev skrevet allerede i 1963, men først udgivet i 1971. Herefter gik det stærkt og "The Destroyer"-serien har nu solgt mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Richard Sapir har desuden udgivet en række romaner; heriblandt "Bressio" (1975) og "Quest" (1987).
Den amerikanske forfatter Warren Murphy (1933-2015) har udover sit store arbejde på "The Destroyer"-serien skrevet både romaner og filmmanuskripter. I 2002 grundlagde Murphy sit eget forlag, Ballybunion, der primært udgav bøger med relation til "The Destroyer"-serien."Remo Williams" er titlen på den actionspækkede serie, der første gang så dagens lys i 1971 og med det samme blev en succes med over 150 bind i serien og millionvis af solgte eksemplarer. Serien følger politibetjenten Remo Williams, der bliver uskyldigt dømt til døden. Han undslipper kun, da regeringen beslutter sig for at forfalske hans død og i stedet gøre ham til deres farligste våben i den tophemmelige organisation CURE.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Eneste overlevende

Eneste overlevende