Nedsat pris! Engagement i organisationer: Indsigter og værktøjer Forstør
Kategorier / sektioner:

Engagement i organisationer: Indsigter og værktøjer (Bog, Hæftet)

Af: Susanne Ploug Sørensen

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 11-12-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788771585247
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Louise Glargaard Perlmutter,Louises design - Omslagsillustrator: Cille Mortensen
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
260,15 kr
epub
217,15 kr

260,15 kr

-13%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Arbejdslivet er blevet en udviklingsarena. Vi arbejder og engagerer os på højtryk for at skabe mål og mening med livet. Men hvordan gengælder organisationer og virksomheder vores ønske om at engagere os i arbejdet? Og hvad kan de gøre for at udvikle og fastholde vores engagement?

ENGAGEMENT I ORGANISATIONER handler om, hvordan organisationer finder vejen til at blive engagerende organisationer, der ikke bare ansætter, men også engagerer medarbejdere.

Susanne Ploug Sørensen indleder bogen med en organisationsteoretisk, filosofisk og psykologisk introduktion til det organisatoriske engagement, der forklarer, hvorfor og hvordan engagementet udgør den menneskelige drivkraft i udviklingen af organisationer. Gennem spørgsmål, øvelser og eksempler præsenterer hun derefter konkrete strategier til, hvordan man udvikler organisationens engagementg ennem samarbejde og kommunikation.

ENGAGEMENT I ORGANISATIONER er et alternativ til de traditionelle trivsels- og motivationsundersøgelser. Bogen viser os, hvordan organisationer ved at arbejde med engagementet ikke alene øger motivation og trivsel og forebygger stress, men også skaber inspirerende arbejdsmiljøer og organisationer.

Bogen henvender sig til ledere på alle niveauer, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter, HR-medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Engagement i organisationer: Indsigter og værktøjer

Engagement i organisationer: Indsigter og værktøjer