Nedsat pris! Engelsk-Dansk Ordbog Forstør
Kategorier / sektioner:

Engelsk-Dansk Ordbog (Bog, Indbundet)

Af: Jens Axelsen

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Flere sprog
Serietitel: Gyldendals Røde Ordbøger
Sideantal: 970
Dato for udgivelse: 7-5-2010
Udgivelse: 14. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788702072457
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Gyldendal Ordbogsredaktion
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 14
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ordbogen indeholder:51.000 opslagsord, 28.000 udtryk og vendinger.
Ordbogen dækker meget bredt og er rettet mod generalistens behov. Den er et uundværligt sprogværktøj både i folkeskolens sidste klasser, i gymnasiet og i hjemmet. Sidste - og meget omfattende - revision skete fra 10. udgave til 11. udgave, hvor der var fokus på inklusion af nye danske ord og nye betydninger i dagligsproget:
Der er tilføjet over 10.000 nyere ord og udtryk, både fra det almene sprog og en del fagord, som kan træffes uden for rent faglige sammenhænge. Forældede ord og udtryk er fjernet. En del navnestof er udgået. Eksempler på nye ord: anoraky, speciesism, twenty-four seven, Beamer, bendy bus, bog-standard, be bumped, binge, bull bar, CPU, car valet, cetologist, dickhead, drug mule, get a grip!, goody-two-shoes, mosey along.
Opstillingen er ændret og gjort mere overskuelig, hvilket gør det lettere at finde frem til det, man søger: Artiklerne er brudt op, og hver ordklasse har fået sin egen artikel. Betydningerne er blevet nummereret inden for artiklerne.
Vi arbejder konstant på at vælge de rigtige ord til ordbogen i stedet for bare at hælde nye ord oveni, fordi målsætningen for de røde ordbøger er at dække det almene behov så bredt som muligt, uden at ordbogen bliver for stor og upraktisk. Vi synes, det er lykkedes rigtigt godt i denne nye udgave af Engelsk-Dansk Ordbog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Engelsk-Dansk Ordbog

Engelsk-Dansk Ordbog