Nedsat pris! England, England Forstør
Kategorier / sektioner:

England, England (Bog, Hæftet)

Af: Julian Barnes

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 331
Dato for udgivelse: 15-10-1999
Udgivelse: 1. udgave, 1999.
Oversætter: Claus Bech
ISBN-13: 9788774458340
Produkt type: Bog
Originaltitel: England, England
År for denne udgave: 1999
Første udgivelsesår: 1999
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

210,40 kr

-23.5%

Vejl. pris: 275,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En ældre engelsk rigmand, Sir Jack Pitman, har efter en strålende karriere som forretningsmand - fortrinsvis baseret på bedrageri og svindel - købt øen Isle of Wight i Den Engelske Kanal. Her opbygger han et gigantisk turistmekka, hvor velhavende besøgende tilbydes den ultimative britiske kulturoplevelse: Alt hvad der er engelsk, hele det gamle England som historisk forlystelsespark.
Som leder af sin omfattende stab har Sir Jack ansat Martha Cochrane. Hun er i slutningen af trediverne, intelligent, resolut, bestandig på jagt efter sandheden bagom tingene og sin egen identitet.
Englang, England - som turistparadiset hedder - bliver en overvældende succes. Men Sir Jack kan ikke helt nyde sin berømmelse, for Martha gør ham med tiden rangen stridig som leder af foretagendet, og den falske Robin Hood truer med at blive ægte.
Med Martha som den centrale figur har Julian Barnes på ny skrevet en vittig, grotesk og totalt anderledes roman. En legende alvorlig fremtidshistorie om forfalskningens magi, længslen efter autencitet og nødvendigheden af at opfinde fortiden. Og man behøver ikke at vide noget om England i forvejen, man får det hele hos Barnes.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

England, England

England, England