Nedsat pris! Englemagersken: kriminalroman Forstør

Englemagersken: kriminalroman (Bog, Indbundet)

Af: Camilla Läckberg

Forlag: People s Press
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 397
Dato for udgivelse: 26-3-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
ISBN-13: 9788771086119
Produkt type: Bog
Originaltitel: Änglamakerskan
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1-2 hverdage

3 Enheder

Formater / udgaver

Paperback
115,45 kr
Bog
Indbundet
200,00 kr

200,00 kr

-99,95 kr

Vejl. pris: 299,95 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvordan kan en hel familie forsvinde uden spor?
Det er påske på Valön, året er 1974 og etårige Ebba er alene. Hendes familie er væk, huset er tomt og kun et fint dækket frokostbord står tilbage - og så lille Ebba.
Hvad der egentlig skete med familien står hen i uvished, og gør det stadig den dag, Ebba som voksen vender tilbage til sit barndomshjem - skolen, som hendes far styrede med hård hånd. Med sig har hun manden Mårten og en stor sorg over den søn, de har mistet. Ebba og Mårten flytter ind i huset, der har stået tomt siden tragedien. De vil renovere det og drive et Bed and Breakfast. De er dårligt begyndt på projektet, før en brand bryder ud og bremser arbejdet.
Erica Falck hører om Ebbas tilbagevenden, om branden, og på ny vækkes hendes interesse for det gamle mysterium om Ebbas familie, der forsvandt. Hun vil tale med Ebba, høre hendes fortælling. Og så vil hun fortælle, hvad hun selv har fundet ud af om kvinderne i Ebbas slægt - en historie om hemmeligheder og tragiske skæbner.
Camilla Läckberg er Sveriges mest solgte forfatter og #36 i Europa. Hendes første to bøger, Isprinsessen og Prædikanten blev modtaget med begejstring blandt kritikerne og fandt hurtigt en stor læserskare. Det egentlige gennembrud kom med den tredje roman, Stenhuggeren, som blev nomineret til Sveriges bedste krimi. Sidenhen er succesen fortsat, bøgerne er solgt til 36 lande, har modtaget kritikerpriser og er indspillet som tv-serie. Nu venter en international filmatisering.
I hjemlandet er Englemagersken udkommet - trykt i et uhørt højt førsteoplag på en kvart million og strøget direkte ind som #1 på top ti-listen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Englemagersken: kriminalroman

Englemagersken: kriminalroman