Nedsat pris! Englene: roman (Bind 2) Forstør
Kategorier / sektioner:

Englene: roman (Bind 2) (Bog, Hæftet)

Af: Ola Nilsson

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 141
Dato for udgivelse: 16-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: Bind 2,
Oversætter: Vibeke Eskesen
ISBN-13: 9788779735231
Produkt type: Bog
Originaltitel: Änglarna
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

172,15 kr

-23.5%

Vejl. pris: 225,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bind 2 i Ola Nilssons romantrilogi, hvis første bind Hundene udkom i dansk oversættelse i foråret 2013.
Ligesom Hundene udspiller Englene sig i den lille by i udkants-Sverige, hvor fremtiden ligger bag alle, udsigtsløs og håbløs. Her findes ingen, der vil frem og op - kun mennesker, som ved, hvad overlevelse kan koste. Mennesker, som gennem ubegribelige valg forbliver gåder. Men et sted undervejs er der lidt kærlighed. Kærligheden findes, trods alt. 
Romanens to dele følger de to hovedpersoner: Anders hvis følelser måles i kaliber som mekanikken i en motor, som trykket mod en toppakning. Bilens indre er hans stumme og lydige imperium og værkstedet hans fristed. Dér har han magt over tingene. Han ved alt om knallerter, biler, motorer. Når han ved at Lisa har tid til at snakke, hænger han ud i hendes cafeteria. På et tidspunkt indser han, at han at hvis 
Lisa ikke var der, kunne han sådan set leve sit liv uden virkelig at tale med nogen. Hun bliver hans livline. Han bliver morder og idømmes en langvarig fængselsstraf. 
Anna får som barn en åbenbaring, i kirken ved sin farmors begravelse. Da orglet kaster sine kaskader af lyd mod kirkerummets vægge, bliver verden med et smuk og menneskene fyldt til randen med kærlighed. Som voksen forbavses hun stadig af det faktum, at ikke alle vil hende noget godt. Hun er 26 år og bor stadig sammen med sin far. Hun har sex med forskellige mænd, der især er interesseret i hendes krop - og i hendes fars imponerende beholdning af spiritus. Det afgørende er måske allerede sket den sommermorgen, hvor Anders og Anna møder hinanden i bussen fra Stockholm til deres hjemby nordpå. Eller sådan ser det ud for dem.     
»En fin hverdagsskildring af provinsmelankoli binder bogens scener sammen. Frem for alt er det en psykologisk roman, klassisk og meget troværdig.«
- Tidningen Kulturen  
»Englene er en af de mest suggestive romaner jeg har læst.«
- Aftonbladet

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Englene: roman (Bind 2)

Englene: roman (Bind 2)