Englevognen og andre underflødige historier Forstør
Kategorier / sektioner:

Englevognen og andre underflødige historier (Bog, Paperback)

Af: Gert Josef Fode

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 162
Dato for udgivelse: 14-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771455878
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Englevognen - En bog for alle, der elsker fantastiske fortællinger.
Fantasien har ingen grænser? Intet kunne være mere usandt! Thi uanset hvor meget alverdens forfattere har anstrengt deres fantasi og uanset hvor fremmede eller usandsynlige deres fremtider og alternative universer end har været, lykkedes det virkeligheden som regel at overgå fantasien.
Hvad venter os virkeligt den næste fremtid? Sikkert er det, at det nye Fælles-Skandinaviens nationalhymne er ´Thank you for the music´. Men vil danske soldater virkelig spille ABBA, mens de plaffer løs i den tredje verden? Vil vi genskabe Jesus ved at klone DNA fra Turinklædet? Hvordan påvirker de syngende hvidløg i en fjern galakse menneskehedens udvikling? Og trues Jordens eksistens, fordi Tom Jones´ skjorte bliver et redskab i interstellar våbenhandel? Dette er nogle af de spørgsmål, som vi vil stå overfor i fremtiden - og som denne bog giver svarene på! Det undrer ikke nogen, at svarene er lige så overraskende som de personer, der leverer dem.
Som for eksempel attenårige Louisa, der seksuelt oplever sig selv som en utæt luftmadras og kompenserer ved at producere matematik af en højere orden. En funktion, der muliggøres af en forskydning i universets termodynamiske matrix.
Eller Albert Schwarz, som ved hjælp af softwareprogrammet Olgata løser en af universets største gåder og omdanner løsningen til en biokybernetisk organisme.
Eller Angelica, hvis øjne simrer som perler i vand idet hun omfavner hele verden i en gestus af kærlighed.
Min søn spurgte mig engang: Far, hvad er en telefonboks? Og jeg kunne selv høre, hvor usandsynligt mit svar lød: I gamle dage gik man ned på gaden og ind i et skab, hvis man ville ringe til nogen.
En del af hemmeligheden røbes her i bogen af den talende rosin: Vi er alle konnekteret via kausaliteten i dette univers.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Englevognen og andre underflødige historier

Englevognen og andre underflødige historier