Enhver lighed. (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Renee Knight

Forlag: Forlaget Hr. Ferdinand
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793166820
Udgave: 1. (03-09-2015)
Oplag: 1. (03-09-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 350
Originaltitel: Disclaimer
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
50,00 kr
129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“en yderst intelligent fortælling, som er perfekt konstrueret til at gøre læseren svimmel af uventede drejninger.” – New York Times    
Enhver lighed er en dybt foruroligende, psykologisk spændingsroman
Fra det øjeblik Catherine Ravenscroft intetanende smider sig på sin seng og begynder at læse romanen Den perfekte fremmede, ændrer hendes liv sig totalt. Det går op for hende, at bogen med detaljeret nøjagtighed afslører hendes mørkeste hemmelighed. En hemmelighed hun troede, ingen andre kendte.  
Fortvivlet mærker hun, hvordan spørgsmålene hober sig op – hvem har skrevet bogen? Hvordan er den havnet på hendes natbord? Hvem står bag? Er det en udspekuleret hævn? Afpresning? Og hvorfor? Hun må erkende, at fortiden har indhentet hende, og hendes verden smuldrer. Hendes eneste håb er at løfte sløret for det, som skete den skæbnesvangre dag for mange år siden, selvom den grufulde sandhed kan ødelægge både hende og hendes familie.  
Man suges ind af det twistede plot, som konstant overrasker. Ens dømmekraft udfordres af den nagende tvivl om fortællernes troværdighed. Enhver lighed er en roman om hemmeligheder, fortielser, hævnlyst, skyld og uskyld og om den høje pris vi betaler, når vi forsøger at skjule sandheden.      
Enhver lighed er Renée Knights debut som forfatter. Hun har hidtil instrueret tv-dokumentarer for BBC. Hun bor i London med sin mand og to børn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Enhver lighed.

Enhver lighed.