Nedsat pris! Easy living i din bolig: Enkelt, ligetil, praktisk

Easy living i din bolig: Enkelt, ligetil, praktisk

Af: Terence Conran

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788717044340

Levering: På eget lager, 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den kendte engelske designer Terence Conran giver inspirerende ideer til rum, der på samme tid er afslappede og tidløse. Omgivelser, der er enkle, ligetil og praktiske, er nøglen til ”easy living”, og med udgangspunkt i velindrettede brugsrum som køkken og badeværelse, giver Conran tips til indretningen og anbefaler klassiske favoritdesigns.


Med denne uundværlige guide til nutidens måde at bo på, kan man få mest muligt ud af sin tilværelse, sine omgivelser og sit budget. Bogen er inddelt efter de vigtigste aktiviteter, der finder sted i hjemmet.


Inspirerende rum, hvoraf mange er Conrans egne, kombineret med projekter han har designet specielt til denne bog, giver ideer til, hvordan man kan gribe indretningen af sin bolig an.


Læseren får således et kig bag lukkede døre, i velorganiserede skabe, spisekamre og andre oplagspladser, der er grundideen bag begrebet til ”easy living”.


Desuden indeholder bogen en række særligt fremhævede eksempler på klassisk design, der vil løfte ethvert hjem, og som altid vil passe ind i enhver indretning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Easy living i din bolig: Enkelt, ligetil, praktisk

Easy living i din bolig: Enkelt, ligetil, praktisk