Nedsat pris! Enneagrammet & fremtidens intelligente organisationer
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Enneagrammet & fremtidens intelligente organisationer (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Edit Moltke-Leth

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 345
Dato for udgivelse: 28-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788717042919
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Enneagrammet & fremtidens intelligente organisationer er en nytænkende managementbog til ledere og ansatte i private og offentlige virksomheder.

Enneagrammet er et fascinerende psykologisk kommunikationskoncept. Det beskriver ni forskellige persontyper og deres karakteristiske tankemønstre og motivations- og beslutningskompetancer.

Gennem forskning, undervisning og uddannelse har forfatteren undersøgt og analyseret velfungerende virksomheder, som både kan tjene penge, krisestyre, have et engageret, sundt og ordentligt arbejdsklima og udvikle sig optimalt.

Bogen handler om kombinationen af Enneagrammet og de Fem intelligenser, der er en forudsætning for, at fremtidens arbejdsplads bliver en lærende, dynamisk organisation, med fokus på positiv psykologi, flow og trivsel både økonomisk og menneskeligt.

Bogen kan bruges I forbindelse med leder- og medarbejderudvikling, med det formål at sammensætte og implementere de mest resurcestærke teams.

Edit Moltke-Leth er en meget anerkendt underviser i Enneagrammet, som hun har skrevet flere bøger om. Hun er direktør i Moltke-Leth Gruppen, en erhvervspsykologisk rådgivnings- og konsulentvirksomhed. Edit er uddannet Master i Organisationspsykologi fra RUC og i Kommunikation og Sprog fra Århus Universitet. Hun er desuden psykoterapeut og NLP Business Practitioner og har løbende en række ledere og medarbejdere i privat coaching og supervision.

Anmeldelser (0)