Nedsat pris! Ensomme hjerters klub: kriminalroman Forstør
Kategorier / sektioner:

Ensomme hjerters klub: kriminalroman (Bog, Indbundet)

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 415
Dato for udgivelse: 29-8-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Medforfattere: Lotte Hammer, Søren Hammer
ISBN-13: 9788702099287
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Peter Stoltze
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Chefkriminalinspektør Konrad Simonsen er efter et alvorligt hjertetilfælde vendt tilbage til Drabsafdelingen på Politigården i København. På grund af sit helbred får han overdraget en lavt prioriteret sag om et postbud, Jørgen Kramer Nielsen, hvis død i første omgang er blevet bedømt som et uheld. Ved Maltes mellemkomst fastslås det dog hurtigt, at postbuddet må være myrdet.
Postbuddets liv trevles op, og det viser sig, at den afdøde, som ung studerende i slutningen af 1960´erne, har været involveret i en ung engelsk piges forsvinden. En begivenhed, der har sat sig dybe spor og fået ham til at konvertere til katolicismen. Det problematiserer efterforskningen, da postbuddets præst ved en del mere om den unge piges forsvinden, end han kan fortælle på grund af sin tavshedspligt.
Sagen falder fint i tråd med Konrad Simonsens trang til at se tilbage på sin ungdom: Ungdomskæresten, det venstreorienterede blomsterbarn Rita, som Konrad mødte som ung betjent i 1970´ernes København, vender konstant tilbage i hans tanker - til Komtessens stigende irritation. Den unge Pauline Berg er også vendt tilbage til Drabsafdelingen efter sin kidnapning året forinden. Hun arbejder nu tæt sammen med Konrad, alt imens Arne Pedersen som konstitueret drabschef forsøger at samle trådene efter et voldsomt skyderi på en københavnsk skole. Et skyderi, hvis ofre tilsyneladende har relationer til den afdøde Jørgen Kramer Nielsen ...

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ensomme hjerters klub: kriminalroman

Ensomme hjerters klub: kriminalroman