Epic Friends Forstør
Kategorier / sektioner:

Epic Friends (Bog, Indbundet)

Af: Susanne Foldberg

Forlag: Høst & Søn
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Selfie-Simon
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 30-8-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788763862974
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 30-08-2019)

Forventes på lager: 30-08-2019

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fortnite, battle royale og kampen for at blive den sidste overlevende er på kort tid kommet til at spille en stor rolle i mange børn og unges liv. Bøgerne om Selfie-Simon giver en realitisk skildring af en 13-årig drengs fascination af YouTuber-fænomenet og gaming og tager fat i tidstypiske og målgrupperelevante emner som venskab, cybermobning og YouTube-challenges.
Rosa er blevet træt af Simon, og de er ikke længere fælles om deres YouTube-kanal. Nu spiller Simon mest Fortnite, og hans bedste venner er spillevennerne, som han kun har mødt online. Med dem kan han snakke om alt fra spillet til problemer i klassen og spirende forelskelser.
Desværre synes Simons forældre, at han spiller for meget, og de er bekymrede, fordi han ikke længere mødes med sine klassekammerater efter skole. Da de giver ham en uges spilleforbud, føles det som verdens undergang. Simon gør hvad han kan for alligevel at komme til at spille og er rimeligt tilfreds med sig selv, da han får den idé at besøge sin nye spilleven Johan – som dog desværre viser sig at bo i Jylland. Men Simon har besluttet sig, og uden at sige det til sin forældre, tager han ud på en lang tur til den anden ende af landet. Men det bliver en rejse fyldt af uforudsete hændelser, og undervejs når Simon at blive i tvivl: Er Johan egentlig den, han udgiver sig for at være? Selfie-Simon.
Epic Friends er en fortsættelse af Selfie-Simon, som udkom i september 2017 og Selfie Simon ft Rosa®. Bøgerne ramte plet hos sin målgruppe, de 8-12 årige drenge (og piger!).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Epic Friends

Epic Friends