Er der noget i nettet: hvordan bruger danske forskere i pædagogik og uddannelse Internettet i professionel sammenhæng - en undersøgelse med fokus på informationssøgning (Bog, Hæftet)

Af: Michael Søgaard Larsen

Forlag: Danmarks Pædagogiske Bibliotek
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 76
Dato for udgivelse: 1-1-2001
Udgivelse: 2001.
ISBN-13: 9788777018732
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes

3 - 8 hverdage

81,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvordan bruger danske forskere i pædagogik og uddannelse Internettet i professionel sammenhæng?
Internettet bliver i denne undersøgelse betragtet med to særlige vinkler:
For det første betragtes det med et særligt fokus på informationssøgning. Dette kan stadig betragtes som en af de væsentligste sider af Internettet. Ministerier, forskningsinstitutioner, uddannelsesinstitutioner, biblioteker og andre udbydere af information bruger betragtelige summer på at gøre information herunder information om pædagogik og uddannelse tilgængelig.
For det andet er der spurgt til den enkelte forskers professionelle brug af Internettet. Dette skal forstås som den brug, der finder sted i forskerens arbejdsmæssige sammenhæng.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Er der noget i nettet: hvordan bruger danske forskere i pædagogik og uddannelse Internettet i professionel sammenhæng - en undersøgelse med fokus på informationssøgning

Er der noget i nettet: hvordan bruger danske forskere i pædagogik og uddannelse Internettet i professionel sammenhæng - en undersøgelse med fokus på informationssøgning