Nedsat pris! Er dette himlen Forstør
Kategorier / sektioner:

Er dette himlen (Bog, Hæftet)

Af: Nils Jaob Rey Henningsen

Forlag: Trykværket
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 467
Dato for udgivelse: 25-6-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788793709270
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Susan Bach Andersen - Omslagsillustrator: Susan Bach Andersen
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Forventes på lager: 25-06-2019

165,15 kr

-17%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En kontroversiel biolog findes myrdet i sit hjem. Det viser sig hurtigt, at han har forbindelse til højreradikale kredse. En spion bliver sendt ind i de højrenationales rækker. Men da biologen også har været ansat i verdens største medicinalfirma, begynder sagen at blive kompliceret.
Europas forenede stater er en realitet. Miljøtænkning er på sit højeste, og udtryk som ny-økologi hører til dagens orden. Takket være den fremadstormende bioteknologi har tre multinationale koncerner vokset sig til en gigantisk størrelse. Verden nyder godt af den velstand, de har skabt, og mange af verdens store problemer synes at være løst. Men under overfladen er der svære udfordringer.
I Europas hovedstad, Union City, har en gruppe autonome ligget i strid med en af de mest berygtede højreradikale grupperinger. At disse højreekstreme så åbenlyst kan få lov til at operere, skyldes efter manges mening, at byens borgmester har en finger med i spillet. Samtidig popper en personlighed pludselig op i medierne. Sebastian Hox, leder af Værdibevægelsen, og han prædiker om fred og forsoning i Europa. 
Er dette himlen er Nils Jacob Rey Henningsens tredje roman siden 2008, da han debuterede med 'Frede går amok'. I 2012 udkom 'Væk mig når jeg dør'. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Er dette himlen

Er dette himlen