Nedsat pris! Er døden en regnbue Forstør

Er døden en regnbue (Bog, Indbundet)

Af: Jeanette Bresson Ladegaard Knox

Forlag: Frydenlund
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 20
Dato for udgivelse: 1-1-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Illustrator: Pia Thaulov
ISBN-13: 9788778878465
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

154,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvor kommer mormor hen, når hun dør? Bogen fortæller om de store spørgsmål: livet og døden og inviterer barn og voksen til at læse, tænke og tale sammen.
Emilys mormor ligger for døden. Døden - det er noget svært og lidt uhyggeligt, som Emily har rigtig mange spørgsmål til. Da Døden pludselig snubler ind ad døren til mormors værelse, får Emily mulighed for at få svar på alle de ting, der trænger sig på.
Børn stiller spørgsmål hele tiden - og ofte bliver vi voksne overraskede over, hvor dybsindige børnene kan være. De er endnu ikke præget af bestemte forestillinger om og forventninger til verden, og derfor kan vi 'blive taget på sengen', når barnet undrer sig og spørger os om dette og hint. Denne bog inviterer barn og voksen til at reflektere og filosofere sammen.
Bogen er illustreret med akvareller af Pia Thaulov, der gør det svære og dystre emne håndgribeligt og til at tale om - og måske finde lys i sammen.
Ønsker man som voksen at dykke dybere ned i emnet 'at filosofere med børn', kan man læse videre i bogen At tænke er at gå på opdagelse, der bl.a. giver redskaber til at støtte børns kritiske sans og kreative emner.
Jeanette Bresson Ladegaard Knox er filosof og underviser på universiteter i Danmark og USA. Hun er desuden konsulent, forfatter og formand for Dansk Selskab for Filosofisk Praksis.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Er døden en regnbue

Er døden en regnbue