Nedsat pris! Er du også særligt sensitiv: forstå din sensitivitet og slip dit potentiale løs Forstør
Kategorier / sektioner:

Er du også særligt sensitiv: forstå din sensitivitet og slip dit potentiale løs (Bog, Hæftet)

Af: Susanne Møberg

Forlag: Møberg
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 119
Dato for udgivelse: 4-12-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788798899341
Produkt type: Bog
Fotograf: Søren Larsen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

206,65 kr

-17%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Omkring hvert femte menneske har et nervesystem, der er mere fintfølende end andres. De indoptager og bearbejder påvirkninger på en mere deltaljeret og nuanceret måde og opfatter indtryk, følelser og stemninger, som andre måske ikke lægger mærke til.
Særligt sensitive mennesker er ikke så robuste og er i højere grad disponeret for at føle sig udmattede og stressede. For dem handler det derfor om at lære at tage vare på sensitiviteten, som også indeholder mange særdeles positive elementer.
Er du også særligt sensitiv? giver dig en grundig forståelse for, hvad det vil sige at være særligt sensitiv. Du får konkrete råd og værktøjer til, hvordan du skaber de bedste rammer for din sensitivitet, og hvordan du forebygger og håndterer overstimulering.
Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog og er konkret og praktisk orienteret med masser af eksempler samt spørgsmål og øvelser, der inspirerer dig til at reflektere over dit eget liv og giver dig ny indsigt, forståelse og viser nye muligheder.
Bogen henvender sig primært til dig, der genkender de særligt sensitive karaktertræk hos dig selv. Bogen henvender sig også til dig, som ikke genkender dem hos dig selv, men som er nysgerrig efter at lære at forstå særligt sensitive mennesker fx din partner, dit barn, din elev etc.
Susanne Møberg er forfatter til fem andre bøger om personlig udvikling og intuitiv maling. Susanne Møberg er en flittig kursus- og foredragsholder og har egne virksomhed med coaching og vejledning af bl.a. særligt sensitive mennesker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Er du også særligt sensitiv: forstå din sensitivitet og slip dit potentiale løs

Er du også særligt sensitiv: forstå din sensitivitet og slip dit potentiale løs