Nedsat pris! Eremitten
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Eremitten (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Thomas Rydahl

Forlag: Politikens Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740058659
Udgave: 4. (06-08-2019)
Oplag: 1. (06-08-2019)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 520
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

På en strand på den kanariske ferieø Fuerteventura holder en spritny bil. På bagsædet står en papkasse med en lille død dreng. Ingen savner ham. Der er intet spor af bilens fører, ingen fod- eller fingeraftryk og tallet på bilens kilometertæller giver ingen mening.
Det sidste, Fuerteventura har brug for, er en grim sag og en uløselig gåde, der jager endnu flere turister væk fra øens halvtomme barer  og forblæste strande. Det lokale politi forsøger derfor at lukke ned  for historien med et kynisk svindelnummer, men den gamle eneboer Erhard, der ser mere end de fleste, hager sig fast i mysteriet med desperat ukuelighed. Han har for mange år siden kappet forbindelsen til kone og børn i Danmark og hutler sig igennem som taxachauffør og lejlighedsvis klaverstemmer for øens få velhavere.
Den døde dreng tvinger Erhard tilbage til livet, men hvad kan en gammel mand, en taber, der nægter at følge med tiden, gøre for at opklare et moderne mysterium med tråde, der fører langt  uden for Fuerteventura? 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Eremitten

Eremitten