Erhvervsøkonomi til eud: Opgavesamling
Kategorier / sektioner:

Erhvervsøkonomi til eud: Opgavesamling (Hæftet, Dansk)

Af: Knud Erik Bang

Forlag: Systime
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788761684066
Udgave: 1. (05-01-2016)
Oplag: 2. (09-02-2018)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Erhvervsøkonomi til EUD - opgavesamling henvender sig især til den merkantile indgang på EUD/EUX: kontor, handel og forretningsservice og dækker niveauerne F-C.


Udgivelsen er bygget op omkring 10 kapitler og følger fagbilagets opbygning. Den rummer et bredt udvalg af opgaver formuleret i et letforståeligt sprog med indbygget progression. Opgaverne følger fire gennemgående virksomheder, der danner fælles referenceramme.


Opgaverne er varierede og praksisnære og træner eleverne i begrebsforståelse, argumentation, informationssøgning, præsentationsteknik og brug af relevante it-værktøjer, herunder økonomisystem.


Materialet kan gennemgås lineært med fokus på opgaverne til C-niveau, hvor opgaveløsning på underliggende F, E og D-niveauer løbende kan inddrages for at sikre elevernes forforståelse. Materialet kan også gribes an ved fx at starte med kapitel 3 om Handelsregning, der hvor det giver mening. Desuden kan opgaverne anvendes på tværs af de enkelte kapitler som afrundede kursusforløb, fx i Budgettering.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Erhvervsøkonomi til eud: Opgavesamling

Erhvervsøkonomi til eud: Opgavesamling