Nedsat pris! Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser
Kategorier / sektioner:

Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Knud Erik Bang, Jan Furbo Sørensen, Bo Sundvang

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741275079
Udgave: 5. (01-08-2019)
Oplag: 1. (01-08-2019)
Første udgivelsesår: 2007
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 416
Omslagsgrafiker: 2krogh
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

5. udgave af ERHVERVSØKONOMI - VIDEREGÅENDE UDDANNELSER giver læseren en grundlæggende beskrivelse af centrale erhvervsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser. I tilslutning hertil beskrives, hvorledes man kan anvende erhvervsøkonomiske løsningsmodeller og -metoder.

I forhold til 4. udgave er bogen udvidet med to kapitler (kapitel 11 og 12) om årsrapporter og regnskabsanalyse, og der er indført en større eksemplificering i Excel.

Bogen indledes med en beskrivelse af virksomhedens afsætnings- og omkostningsforhold samt værdikæder. Herefter gennemgås aktivitetsoptimering, kapacitetsstyring, virksomhedens budgetter, investering og finansiering samt årsrapporter og regnskabsanalyse.

Lærebogen er beregnet til brug ved undervisningen i erhvervsøkonomi på akademiuddannelserne. Den kan med fordel anvendes på andre kortere videregående uddannelser, hvor der er behov for en grundlæggende indføring i økonomistyring (aktivitetsoptimering, kapacitetsstyring og budgettering), investering og finansiering samt regnskabsaflæggelse og regnskabsanalyse.

I tilslutning til lærebogen er der udarbejdet en opgavesamling, der indeholder et bredt udvalg af opgaver, som dækker lærebogens emner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser

Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser