Nedsat pris! Ernæring og diætetik
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Ernæring og diætetik (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Ingrid Poulsen, Lars Ovesen, Lene Allingstrup

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788717041813
Udgave: 11. (16-06-2011)
Oplag: 2. (16-06-2011)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 296
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ernæring og diætetik formidler viden om kostens betydning for både raske og syge menneskers velvære samt på vigtigheden af forebyggelse af livsstilssygdomme og bevarelse af et godt helbred.

Denne 11. udgave er opdateret og revideret, så den lever op til den seneste forskning på området samt de nyeste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne. Samtidig er den tilrettelagt efter professionsbacheloruddannelsens krav om relevante referencer og litteraturhenvisninger - ligesom pointer og vigtig data fremhæves, så det er nemt og overskueligt for læseren at orientere sig.

Første del af bogen sætter fokus på den humane ernæring dvs. ernæring og kost til det raske menneske. Her gennemgås bl.a. næringsstoffer, kostvaner, forebyggelse af livsstilssygdomme og fødevarelovgivning. Anden del omhandler den kliniske ernæring dvs. ernæring og kost til syge mennesker. Her beskrives kroppens omsætning under faste og sygdom, og de forskellige kostformer og diættyper gennemgås.

Ernæring og diætetik henvender sig til såvel studerende som færdiguddannet sundhedspersonale på professionsbachelorniveau.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ernæring og diætetik

Ernæring og diætetik