Nedsat pris! Ernæring og fysisk degeneration
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Ernæring og fysisk degeneration (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Weston A. Price

Forlag: Qarrtsiluni Publishing
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799817207
Udgave: 1. (15-11-2016)
Oplag: 1. (15-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 548
Originaltitel: Nutrition and Physical Degeneration
Omslagsgrafiker: Narayana Press
Forord af': Jens Bjerre
Kommenteret af: Bent Christiansen
Oversætter: Henrik Kellermann Hansen
Fagredaktør: Bent Christiansen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
249,00 kr
157,40 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bestseller med 23 oplag i USA.

Weston A. Price (1870-1948) er blevet kaldt ”ernæringens Charles Darwin”, og er blandt fagfolk mest kendt for sine enestående rejseberetninger om naturfolk i hele verden. Hans dokumentation af hvad der skaber et stærkt helbred var forud for sin tid, og giver den dag i dag antageligvis stadig en fremragende referenceramme for menneskers sundhed.     

Fysisk degeneration opleves i dag i utallige afskygninger, både hos os selv, familie, venner og bekendte. Men hvad indebærer en god fysik egentlig? Og hvad betyder kosten for et stærkt helbred uden livsstilssygdomme?   

Naturfolks gode helbred er en kendt sag, og i 1930’erne besluttede den højt respekterede amerikanske tandlæge, Weston A. Price, sig for selv at få syn for sagen. Sammen med sin hustru rejste han ud i verden for at finde hemmeligheden. I stedet for at fokusere på sygdom undersøgte han sunde og raske mennesker, og udfordrede sig selv til at forstå, hvordan lige netop disse mennesker opnåede så forbløffende godt helbred.   

Svarene, han fandt, var overraskende set i forhold til de moderne opfattelser af, hvad der forstås ved korrekt ernæring: de forskellige naturfolk fik gennem deres kost en række livsnødvendige næringsstoffer, der gav dem styrke og immunitet mod sygdom, og denne bog beskriver deres nedarvede visdom nærmere.   

Med videnskabelige metoder konkluderede Dr. Price, at naturfolks opskrift på et sundt helbred i virkeligheden er den målestok, som moderne mennesker bør sammenligne deres levevis med - en tankevækkende og kontroversiel konklusion, dengang og nu.   

Weston Prices enestående rejsebeskrivelser med analyse og fortolkning af de naturlige principper for optimal ernæring foreligger nu på dansk.

Forord af Globetrotter Jens Bjerre.

Anmeldelser (0)