Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Et forjættet land (Bind 2) (Bog, Paperback)

Af: Mari Jungstedt

Forlag: People s Press
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 316
Dato for udgivelse: 16-1-2019
Udgivelse: 2. udgave, 2019.
Nr. i serien: Bind: Bind 2,
ISBN-13: 9788772008905
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Svensk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
115,45 kr
Indbundet
230,95 kr

115,45 kr

-23%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter en våd aften i Gran Canarias ferieparadis vågner Bengt Andersson op til en chokerende opdagelse. Hans kone er fundet død, brutalt slået ihjel i rummet ved siden af, hvor han selv lå og sov. Andersson husker ingenting fra gårsdagens udskejelser – har han selv myrdet hende? Politiet arresterer ham, og løsningen på mordgåden virker til at begynde med såre simpel.
Samtidig indtræffer en serie attentater mod populære turistmål. Journalisten Sara Moberg og Kristian Wede, der er ansat ved det svensk-norske konsulat i Las Palmas, finder forbindelser, der leder tilbage til 1950’erne, hvor de første charterturister satte fod på Gran Canaria. Da en svensk turistguide myrdes i en kirke, tager sagen en ny, uventet drejning.
Mens opklaringen står på, grubler Sara over sit liv op til sin forestående 50-års fødselsdag. Hvor forsvandt drømmene hen? Hvilken vej tog livet? Skal hun nøjes med, hvad der er blevet hende til del? 
ET FORJÆTTET LAND er andet bind i Jungstedts nye krimiserie, som foregår på De Kanariske Øer. Et ferieparadis med bagende sol, turistfælder og blinkende neon, frodige bjerge og perlerækker af landsbyer med løfter om sjælefred og helse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et forjættet land (Bind 2)

Et forjættet land (Bind 2)