Et guddommeligt eksperiment Forstør
Kategorier / sektioner:

Et guddommeligt eksperiment (Bog, Hæftet)

Af: Majbrit Ravnholt Cramer

Forlag: Alfa
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 351
Dato for udgivelse: 19-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771150834
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

129,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tubi er en helt almindelig 17-årig pige, der går på High School i West Virginia. Hun bor med sin forkvaklet religiøse mor i en lille by, hvor moralen er høj, fordømmelsen af folk uden for menigheden er høj og sladderen tæt. En dag tager Tubis liv en uventet drejning, da den tilsyneladende uvorne klassekammerat Tom vælter ind i hendes tilværelse. Det åbner den naive Tubis sind, og sammen tager de to på en rejse, der begynder helt tilbage under 2. verdenskrig og kan ske at ende med hele verdens endeligt . På en nervepirrende tur tværs over det nordamerikanske kontinent stifter de to unge mennesker bekendtskab med helt nye dimensioner af livet.
Et guddommeligt eksperiment er en ungdoms- og spændingsroman om venskab og kærlighed, eksistens og tilværelsestolkning, udvikling og afvikling. Og om alt det mellem linjerne, der ikke kan ses med detblotte øje. Bogen trækker på eksistentialismen og det klassiske eventyr og er bygget over hjem-ude-hjem modellen.

Om forfatteren: Majbrit Ravnholt Cramer er født i 1975. Uddannet folkeskolelærer. Et guddommeligt eksperiment er hendes debutroman. Forfatteren har selv haft ophold hos en amerikansk familie som teenager, hvor hun gik 1 år på en kristen privatskole, hvilket har givet inspiration til bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et guddommeligt eksperiment

Et guddommeligt eksperiment