Nedsat pris! Et helt liv
Kategorier / sektioner:

Et helt liv (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Robert Seethaler

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788774672593
Udgave: 1. (17-03-2016)
Oplag: 1. (17-03-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 156
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Robert Seethaler er en af sin generations mest lysende fortællere. I et glasklart og sitrende sprog giver han fortættet liv til en stille eksistens på kanten af det etablerede samfund.

Bjergets magiske atmosfære er et tema, Thomas Mann for alvor cementerede i tysk litteratur med sin store roman TROLDDOMSBJERGET. Med sin roman løfter Robert Seethaler arven.


Andreas Egger bliver som fireårig bragt til den fjerne og isolerede østrigske bjergdal, hvor han skal komme til at tilbringe hele sit liv. En bondefamilie tager ham velvilligt i pleje, og snart har Andreas kun vage erindringer om, hvor han egentlig kommer fra.


Som ung mand er han med til at bygge den første bjergbane til turisterne, men helst holder han sig for sig selv, som voksede han sammen med det omgivende landskab. Andreas er en mand af få ord. Anden Verdenskrig bliver en kort parentes i hans liv. Hjemme venter Marie – en vidunderlig kvinde, som på forunderlig vis elsker Andreas efter at have oplevet ham træde i karakter. Sammen får de en stille, men god tid, inden Marie på tragisk vis rammes af en lavine.


Mange år senere er verden blevet en helt anden – fremskridtet har gjort sit indtog. Bjergene og dalen summer af liv og aktivitet. Andreas er blevet gammel og går en sidste tur ud i det landskab, hvor han engang blev ét med sin elskede.

ET HELT LIV er en sitrende, eksistentiel urfortælling om en mand i et landskab, der hører en anden tid til. En tid, hvor et enkelt skæbneøjeblik kan få afgørende betydning for et helt liv.


Om forfatteren
Robert Seethaler er født 1966 i Wien og bosat i Berlin. Han slog igennem på det tyske marked og internationalt med romanen TOBAKSSÆLGEREN, der foregår i mellemkrigstidens Wien (udkommer på dansk primo 2017). ET HELT LIV er solgt til udgivelse i adskillige lande.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et helt liv

Et helt liv