Et kvarters venten Forstør
Kategorier / sektioner:

Et kvarters venten

Af: Jette Bürgel Nielsen

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 1-7-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740955033
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

127,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

“Logistikken går ikke op, så den første bus kører mig hen til et lille færgeleje, hvor jeg skal vente et kvarter på den bus, der kører mig hjem. Det er her midt i hverdagens absurditeter, musikken i ørerne og ordene i min bog, at du træder ind i mine tanker.
Her lever jeg, mens jeg venter.”
Fortælleren venter hver dag på bussen, når hun skal hjem fra arbejde. Ventetiden fører hende i tankeglimt tilbage til dengang, hun boede på ’Pergamentkollegiet’ som ung studerende. En tid, der har sat sig dybe spor.
Et kvarters venten bevæger sig mellem flere genrer. Den er lidt en dagbog, lidt en digtsamling og samtidig en roman. Den er et puslespil af fortællerens erindringer og tankebobler om livet, som det leves lige nu.
Fra redaktørudtalelse:
”Du har din egen unikke stil både mht. sprog, stemning og fortællemåde. Jeg elsker hvert eneste sekund af min læsning! Din fortælling har fået mig så dybt ned i handlingen og hjertet, at min hjerne slog fra, fordi jeg blev forført. Som en lyrisk krimi har jeg lyst til at læse Et kvarters venten igen og igen for at forstå, hvad det egentlig var, der skete dengang.”
Solveig Mørtz, forfattercoach

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Et kvarters venten

Et kvarters venten